Programma 2023

We gaan weer lös! Een feestweekend bomvol met activiteiten!

Toegang

De toegang is op z'n Broeklands.. .. Daarom kost de toegang het hele weekend hélemaal niets! Dat waren jullie natuurlijk van ons gewend en dat houden we er gewoon in.

Programma

Vrijdag trappen we het feestweekend af zoals jullie dat van ons gewend zijn met een kinderprogramma en een feestavond onder leiding van de band ... en ondersteund door de DJ. Dat begint meteen helemaal goed!

Zaterdag een bomvol programma met de nodige activiteiten voor jong en oud. De ochtend staat in het teken van de survival voor de jeugd en de uitmarkt. 's Middags komen de donkere wolken boven Broekland te hangen van de trekkerslep en is er voor de medemens die niet zo van een John Deere of MF houdt een Pubquiz, een quiz die veel over Broekland(ers) gaat. De zaterdag wordt afgesloten in onze feesttent met de band (ntb) en DJ (ntb), op het buitenpodium zullen de DJ's (ntb) weer zorgen voor de dikke platen. Voor eenieder wat!

Zondag gaan we het iets actiever maken. De ochtend bevat een brommertoer tocht, een fietstocht en een crossloop. Op de zondagmiddag is er een nieuwe invulling gegeven aan Wie hef de bokse an met kleine naamswijziging namelijk Wieswingt de bokse uut, lees hier meer over op de zondag pagina. Aansluitend aan dit nieuwe element wordt de dag afgesloten met de medewerking van de band (ntb) en DJ (ntb).

Maandag sluiten we als vanouds het weekend af. Dat doen we natuurlijk niet zomaar, gewoon weer volle bak! 's Ochtends de bekende playbackshow met een diversiteit aan acts en 's middags weer een aantal actieverre elementen, we zijn zondag namelijk al warmgelopen. Beachvolleybal en doelschieten geeft eenieder de kans het talent te showen. De avond trappen we af met de traditionele stoelendans en wordt afgesloten door de band (ntb) en DJ (ntb).

Laten we er samen een mooi weekend van maken.
#metmaakn!

4 Augustus

Een uitgebreid kinderprogramma en feest met band en DJ

meer lezen...

5 Augustus

Kindersurvival, uitmarkt, pubquiz, trekkerslep en 's avonds feest met band en DJ's

meer lezen...

6 Augustus

Brommertoertocht, fietstocht, crossloop, Broekland zingt de bokse uut en feest met o.a. de band, DJ Sander en Special Guest

meer lezen...

7 Augustus

Playbackshow, beachvolleybal & doelschieten, traditionele stoelendans en de afsluitende avond met band en DJ

meer lezen...