Inschrijven

inschrijven

Beleef het mee!

Vrijkaartjes

Het complete programma voor de kinderkermis zit in een pakketje samen met de kermismuntjes en de surprisekaart. Dit pakketje wordt op de basisschool uitgedeeld. Het pakketje is voor alle kinderen t/m groep 8 die in Broekland wonen.  De kinderen die wel in Broekland wonen maar (nog) niet in Broekland naar school gaan, kunnen zich via deze link aanmelden voor de kermismuntjes. Deze muntjes kunnen vrijdagavond 26 juli vanaf18:00u bij de tent opgehaald worden. (Let op, het is niet voor logeetjes buiten Broekland). Je dient je wel eerst even van te voren op te geven via dit formulier.

Uitmarkt

Tijdens het Broeklanderfeest 2019 wordt er wederom een uitmarkt/rommelmarkt georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 27 juli. Iedereen die wil deelnemen aan deze Uit-/rommelmarkt, kan zich aanmelden via: https://uitmarkt.broeklanderfeest.nl/

Heb je vragen, neem dan contact op door een mail te sturen naar uitmarkt@broekland.com

Kermisloop

Zoals elk jaar is er ook dit jaar de JSC Prestatieloop op zondag 28 juli te Broekland. Opgeven kan via: mijn.inschrijving.nl.

Trekkerslep

Altijd sensatie, veel gebrul en brute kracht tijdens de Trekkerslep. Meld je nu aan op www.trekkerslepbroekland.nl.

Beachvolleybal

Ook dit jaar wordt het grasland omgetoverd tot een waar beachvolleybal walhalla! Inschrijven kan helaas niet meer. Wil je mee doen, en dat wil je, vul dan dit formulier in.

Playbackshow

Opgeven voor de playbackshow kan via dit formulier.