Zondag 6 augustus
 

  • 10:00 - 12:30 Brommertoer tocht
  • 11:00 - 14:00 Fietstocht
  • 11:00 - 13:30 JSC Kermisloop
  • 14:30 - 16:30 Wie siwingt de bokse uut
  • Vanaf 17:00 Feestmiddag m.m.v. band Proost & DJ en Special Guest

Brommertoer tocht

Lekker ontspannen toeren op het brommertje over de Sallandse wegen. Van te voren verzamelen bij Café de Hoppe opgave hiervan is niet nodig!

Oud kroegeigenaar Berry, zal jullie voorzien van de instructies/route.

Fietstocht

Voor de wat actieverre mensen de is weer een fietstocht. Eveneens van te voren verzamelen bij Café de Hoppe, opgave hiervan is niet nodig. Henk Jansen zal de fietsers voorzien van de instructies/route.

JSC Kermisloop

Voor de echte sportievelingen/bikkels onder ons of voor degene die nuchter wil worden vindt er zondagochtend de crossloop plaats.

De allerkleinsten kunnen een kleine ronde om de bergingsvijver afleggen van 1,0km. Verder is er een kleine ronde door het ‘grote’ centrum van Broekland met een afstand van 2,9 km, de volgende afstand is 5,6 km door het dorp en de prachtige bosrijke omgeving van’t landgoed Neppelenbroek en voor wie er niet genoeg van kunnen krijgen is er zelfs de 10km waarvan het rondje van de 5km twee keer wordt (hard)gelopen!

Onderstaande tijdstippen voor de verschillende afstanden;

  • 1,0 km 11:02 uur
  • 2,9 km 11:00 uur
  • 5,6 km 11:30 uur
  • 10,0 km 11:40 uur

Opgeven kan minimaal 15 min. voor aanvang bij de tente.

Broeklandse Teams Battle

Verschillende teams strijden (battlen) middels diverse spellen. Bij elke spel valt er minimaal één team af. Hierbij staat leedvermaak, kennis, kracht, sluwheid, schik en vertier centraal, uiteraard met een stukje competiviteit. Deelname is geschikt voor jong en oud. Deze ingrediënten vormen zich tot een heuse Broeklandse Teams Battle. Het belooft in ieder geval weer een groot spektakel te worden, dat je niet wilt missen!

Meer info over opgave volgt

Zondagmiddag

Na het programmaonderdeel Broeklandse Teams Battle (BTB) wordt het feest doorgevierd in de tent. De band Proost zal voor een muzikaal spektakelshow zorgen In een onaanvolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast! 

Tijdens de pauzes van deze band, zal DJ Pim Pots zorgen voor de muziektunes. Naast deze band zal er een Special Guest zijn optreden doen.