Zondag 6 augustus
 

  • 10:00 - 12:30 Brommertoer tocht
  • 11:00 - 14:00 Fietstocht
  • 11:00 - 13:30 Salland Tech Academy Kermisloop
  • 14:00 - 16:30 BTB - Broeklandse Teams Battle
  • Vanaf 17:00 Feestmiddag m.m.v. band Proost & DJ en Special Guest

Brommertoer tocht

Lekker ontspannen toeren op het brommertje over de Sallandse wegen. Van te voren verzamelen bij Café van de Vondervoort opgave hiervan is niet nodig!

Oud kroegeigenaar Berry, zal jullie voorzien van de instructies/route.

Fietstocht

Voor de wat actieverre mensen de is weer een fietstocht. Eveneens van te voren verzamelen bij Café van de Vondervoort, opgave hiervan is niet nodig. Henk Jansen zal de fietsers voorzien van de instructies/route.

Salland Tech Academy Kermisloop

Voor de echte sportievelingen/bikkels onder ons of voor degene die nuchter wil worden vindt er zondagochtend de crossloop plaats.

De allerkleinsten kunnen een kleine ronde om de bergingsvijver afleggen van 1,0km. Verder is er een kleine ronde door het ‘grote’ centrum van Broekland met een afstand van 2,9 km, de volgende afstand is 5,6 km door het dorp en de prachtige bosrijke omgeving van’t landgoed Neppelenbroek en voor wie er niet genoeg van kunnen krijgen is er zelfs de 10km waarvan het rondje van de 5km twee keer wordt (hard)gelopen!

Nieuw dit jaar: ‘Met mekare lopen.’

Dit jaar is het ook mogelijk om met een team mee te doen bij de 5 en 10 km. De grootte van het team maakt niet uit. De snelste drie tijden van elk team worden opgeteld. Iedereen van jouw team moet zich persoonlijk opgeven met de vermelding van dezelfde teamnaam. Welke groep gaat met de prijs aan de haal?

Onderstaande tijdstippen voor de verschillende afstanden;

  • 1,0 km 11:02 uur         Gratis deelname
  • 2,9 km 11:00 uur         Gratis deelname

  • 5,6 km 11:30 uur         € 5,-

  • 10,0 km 11:40 uur       € 5,-

Inschrijven: https://www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/580/ 

Inschrijven kan zondag ook bij de tent tot maximaal 15 min. voor start afstand.

Broeklandse Teams Battle

Reserveer alvast een bank met je vrienden. Bestel een biertje, schuif aan en speel mee. Verschillende teams strijden (battlen) middels diverse laagdrempelige spellen.

Aanmelden en meer informatie via: https://www.broeklanderfeest.nl/BTB

Zondagmiddag

Na het programmaonderdeel Broeklandse Teams Battle (BTB) wordt het feest doorgevierd in de tent. De band Proost zal voor een muzikaal spektakelshow zorgen In een onaanvolgbare show met de grootste hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je kéér op kéér verrast! 

Tijdens de pauzes van deze band, zal DJ Pim Pots zorgen voor de muziektunes. Naast deze band zal er een Special Guest zijn optreden doen.

Aanmelden BTB:

 

Je geeft (ongeveer) het aantal teamspelers op. Dit i.v.m. het aantal tafels dat we moeten plaatsen. Het kan bijv 5 zijn, dan krijg je 1 tafel, maar je kan ook +/- 16 man opgeven, dan krijg je 2 tafels (2 teams).

Naam contactpersoon *
Teamnaam *
C.a. aantal teamspelers *
E-mail *
Opmerking *