Zaterdag 5 augustus

  • 10:00 - 12:00 Kinderspelen
  • 10:00 - 12:00 Survival
  • 09:00 - 13:00 Uitmarkt
  • 11:00 - 18:00 Trekkerslep
  • 14:30 - 18:00 Bouwbedrijf Vosman Dorpsquiz
  • 14:30 - 18:00 55+ middag 
  • Vanaf 21:00 Feestavond m.m.v band UNITE & DJ's ook op buitenpodium

Kinderspelen

Voor de allerkleinsten worden er verschillende spelen georganiseerd, zal er een clown aanwezig zijn en is er de mogelijkheid om geschminkt te worden.

Survival

Naast de grote uitmarkt op zaterdagochtend in het centrum van ons dorp, is er voor de jeugd gelegenheid om lekker actief deel te nemen aan de survival. Diverse survival elementen zullen hier klaar staan. Slinger jij met je vrienden en vriendinnetjes over de hindernissen?! Blijf jij staan op de het element dat wordt voortgetrokken over het water?! Deze activiteiten zij leuk om deel te nemen vanaf groep 4 van de basisschool

Deze activiteit vinden plaats in en rondom de bergingsvijver in Broekland! Be there!

Uitmarkt

In hartje Broekland vindt de inmiddels bekende uitmarkt plaats. Scherpe aanbiedingen en prachtige koopjes kun je op de uitmarkt een grote variatie aan speelgoed, boeken, apparatuur en nog veel meer kunst & kitsch vinden.

Voor opgave en meer informatie klik op bovenstaande button.

Bouwbedrijf Vosman Dorpsquiz

Strijd met je maten/kennissen of buren mee om de titel ‘Bouwbedrijf Vosman dorpsquiz Champion Broeklanderfeest’! Net als voorgaande jaren organiseren wij op het terras van het feestterrein een heuse Broeklandse pubquiz.

Voor opgave en meer informatie klik op bovenstaande button.

55+ middag

Bij café v/d Vondervoort wordt er weer een ouderwets gezellige middag georganiseerd. Twee bekende dorpscabaratiers en de Stuwzangers zullen hier hun optreden doen. Deze middag wordt afgesloten met een stamppotbuffet, 55+ zorg dat je hierbij aanwezig bent!

Trekkerslep

Trekkur!!! Op de zaterdagmiddag is er de vertrouwde trekkerslep.

Trekkers van verschillende merken/groottes strijden in diverse klasses om de winst. De trekker moet een zover mogelijk afstand afleggen waar het zware slede mee moet trekken. Bij een afstand van honderd meter is de welbekende Full Pull gehaald.

Opgaven hebben inmiddels plaatsgevonden voor meer info kijk op de facebookpagina van Trekkerslep Broekland of klik op bovenstaande button.

Feestavond

Zaterdagavond gaat het dak eraf, zowel in de tent als bij het buitenpodium. In de tent zal dit door de band UNITE mogelijk worden gemaakt. Deze band is zeer allround en speelt hits van nu, de bekendste classics en Nederlandstalig. De band heeft maar één doel en dat is een feest maken totdat iedereen springt en zingt. Tijdens de pauzes van deze band, zal DJ Laurens zorgen voor de muziektunes.

Op het buitenpodium zullen de plaatjes weer gedraaid worden door de Headphone Players. Zij knallen de meeste opzwepende, nieuwste en beste tracks door de speakers.